Geld verdienen op internet

Wil je geld verdienen op internet (met je website), dan kun je dat op meerdere manieren doen: door zelf een enkel product te verkopen, een webwinkel te starten, advertentieruimte op je site beschikbaar te stellen, of commissie te ontvangen voor verkopen die een ander bedrijf heeft gerealiseerd door jouw bemiddeling. De links hieronder verwijzen naar pagina's waar je meer resources vindt voor elk van deze categorieën.

Website-advertenties
Een eenvoudige manier om geld te verdienen met je site, is door ruimte beschikbaar te stellen voor website advertenties. Je kunt zelf de onderhandelingen met geïnteresseerde bedrijven aangaan, maar je kunt ook een intermediair inschakelen om het jezelf gemakkelijker te maken.
Affiliate-programma's
Heeft een bedrijf een affiliate programma en meld je je daarvoor aan, dan ontvang je een vergoeding voor elke klik, lead of verkoop die je voor dit bedrijf genereert. Vanwege het gemak zijn de meeste bedrijven met zo'n programma aangesloten bij een van de affiliate-netwerken. Voor jou als webmaster is het voordeel dat je via één kanaal met meerdere bedrijven zaken kunt doen en dat de registratie van de verkopen en de betaling van de commissies via dat ene kanaal loopt.
Payment service providers
Om online je eigen product te kunnen verkopen, heb je een payment service provider nodig. Deze biedt via één interface meerdere betalings­mogelijkheden aan jouw klant en zorgt ervoor dat het verkoopproces goed verloopt. Voor zijn diensten rekent hij vanzelfsprekend een commissie.
Webwinkel
Wil je meer dan een enkel product verkopen op je site, dan kun je het beste een webwinkel bouwen. Er zijn meerdere manieren waarop je dat kunt doen. Welke voor jou het beste is, hangt onder andere af van je kennis van html en php, en van je financiëe situatie.

Van 'geld verdienen op internet' terug naar de 'homepage'

Copyright © 2010- — Eigen-Website-Tools.com — Alle rechten voorbehouden